dijous, 27 d’abril del 2017

Agenda 21: canvi climàtic

Hui, Agenda 21 ha passat per classe per a explicar-nos què és això del canvi climàtic, i l'escalfament global de la Terra.

Mª Jesús i Juli, han sigut els monitors que ens han fet l'activitat.



Hem vist un video, molt atents, per què ens anaven a preguntar. Hi eixien uns xiquets que no tancaven l'aixeta mentre que es raspallaven les dents, es deixaven totes les llums de la casa enceses, no plenaven la rentadora per a llavar la roba, anaven en cotxe a tots els llocs...




Tot això, produïa contaminació que, al mateix temps, provocava que la terra s'escalfara molt, i això feia que el temps canviara, els animalets es quedaven sense les seues cases... Ha sigut molt interessant.





Després de les preguntes, que hem encertat totes, ens han parlat de l'empremta ecològica, és a dir, del que nosaltres contaminen diàriament, per exemple, amb l'embolcall del nostre esmorzar.





Juli, ens ha dibuixat el seu peu (que el tenia molt gran, per cert), i ens ha repartit un post-it, per apuntar quant contaminava el nostre embolcall, seguint una taula de grams de CO2 per material emprat.









Sumant, sumant el que entre tots teniem... resulta que som la classe que més contamina de l'escola!!!
Acumulem 1180 grams de CO 2 al dia!!!








Ens han proposat un repte, que hem aceptat molt gustosos: reduïr aquest grau de contaminació de la classe.

Es per això, que vos demanem que, seguint les recomanacions de la circular que ens han donat, col·laboreu amb nosaltres per tal d'aconseguir el repte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada